Werkwijze

1e AFSPRAAK 

Na het maken van een afspraak krijgt u via een beveiligde site een anamneseformulier toegestuurd. Het is van belang dat u deze zo uitgebreid mogelijk invult en vóór de 1e behandeling weer terugstuurt. De 1e behandeling bestaat uit een intakegesprek naar aanleiding van het ingevulde anamneseformulier , en een lichamelijk onderzoek. Aan de hand van deze gegevens gaan stellen we samen een behandelplan op.

Als u geen mail ontvangen heeft kan het zijn dat deze in de SPAM terecht is gekomen.  Dit geldt ook voor alle vervolg afspraken want u krijgt een automatische bevestiging toegestuurd. Als u niets ontvangen heeft neem dan contact met ons op!

LET OP: Vergeet geen badlaken mee te nemen !

Vanaf 25 mei is er een nieuwe wet van toepassing, de AVG (Algemene verordering gegevensbescherming)  Deze wet verplicht ons dat kinderen tot 16 jaar alleen mogen worden behandeld onder begeleiding van een ouder. Verder is er toestemming van beide ouders nodig voor de behandeling. 

VERVOLGAFSPRAAK

Elke volgende afspraak starten we met een evaluatiegesprek om te kijken naar het resultaat  en of er eventueel een aanpassing vereist is in het behandelplan.

De meeste behandelingen  die ik geef bestaan uit een combinatie van triggerpointtherapie en shiatsu. 

NA DE BEHANDELING

•Water drinken

•Spieren warm houden

•Spieren rekken  

Weer helemaal in balans?

Plan je afspraak via Whatsapp

Aangesloten bij de NVST, NMTN ,en de RBCZ  waardoor ik voldoe aan de eisen van de zorgverzekeraar om voor een vergoeding in aanmerking te komen. Dit geldt alleen bij een aanvullende verzekering .